HHET: Aspiration and Inspiration

HHET: Aspiration and Inspiration.

Zij is de 3e en laatste van mijn deze werken.

U kunt haar bezichtigen in het Haags Kunsthuis.

 

Ze is van massief papier-maché en ook de handen. Beschilderd......en met bladzilver afgewerkt. (Zilver is vrouwelijk)

 

Vaak werk ik in mijn nieuwe werken met een 3-eenheid.

Aspiration and Inspiration, zij staat voor het uiteindelijke resultaat voor het herwinnen van balans en de stappen die je hebt gezet. En dat wat telt is het NU...het verleden kun je niet veranderen ...wat morgen komt weet je niet...wat telt is vandaag...het NU

Dromen...wensen...doelen stellen...je laten inspireren...vertrouwen op synchroniciteit...maar ook stappen te zetten

 

Mijn werken staan voor die fasen en ze zijn met elkaar verweven of kruizen elkaar en soms denk je : 'Zo nu heb ik alles gehad en het is goed'...verhip kukelt er weer een oud gevoel/trauma op...maar je merkt dat je dan sneller weer in balans komt.

 

Ik heb haar beschilderd in mijn herkenbare stijl en ook de symboliek speelt een rol.

In de bovenstaande foto-serie ziet u het making-proces.

 

Veel kijkplezier...u kunt ook op mijn Facebook-pagina kijken...daar staan enkele video's op van hoe ik werk.

 

Terug naar portfolio.