Mijn werk · 18. januari 2020
Een vrouwenhoofd (solide papier-maché en papierpulp) rustend in haar handen. De vingers verlopen in de ruimte. Ze neemt haar eigen plek in. Op de verlenging staat als mantra: I am. Rustend wil niet zeggen dat je niets doet of je overgeeft, maar je neemt de rust en in rust en stilte vindt je alle antwoorden.

Uitgelicht werk · 20. december 2019
De gedachtegang achter 'Mother and Child' is; Het beschreven en onbeschreven blad. Deze sculptuur is gemaakt van massief papier-maché en papierpulp.

Mijn werk · 11. november 2019
De handen van Moeder Aarde en onze aardbol. Tijdens het werken aan dit project ben ik me nog bewuster geworden van de voetstappen die ik achter laat op deze Aarde. En welke sporen wil ik achterlaten? Niet alleen in een materieel opzicht. Wat heb ik tot nu toe gedaan? Het plastiek, de plastieksoep

Mijn werk · 15. maart 2019
Voor de Zomer Expo 2019 in het museum de Fundatie Zwolle, hier dan mijn bijdrage. Europa in onze handen, geworteld. Vernieuwende bloei of verval.

Kunstautomaat HuBKerkrade en Pakje Kunst
Kunstautomaat · 11. februari 2019
Mijn derde inzending voor de Kunstautomaat HuB. Kerkrade zijn Griekse godinnen. Ik heb voor 7 godinnen gekozen. Jaren geleden heb ik workshops gegeven in en met deze godinnen. Altijd weer en ook verbluffend ;-)

Het visitekaartje moet representatief staan voor mijn werk. Ik zeg en sta voor: 'Creations from the heart, made by paper and my hands".

Mijn werk · 27. november 2017
Het gaat over communicatie tussen man en vrouw. Die vaak zo kan gaan. De één schreeuwt of hij/zij doet het met geluid en woorden of vecht het uit in haar/zijn hoofd. De ander trekt zich terug. Deze werken zijn uiteindelijk een verwerkingsproces voor mij geworden.

Mijn werk · 27. november 2017
In mijn werk heb ik letterlijk 7 gezichten verweven in de haren, de tentakels zijn voelsprieten…de spirituele geleiders en soms ook slangen, voor mij staat een slang voor wijsheid en niet de Bijbelse omschrijving. De rode draad is de bekende ‘Rode draad’, die alles met elkaar verbindt.

The Tarotgarden · 25. augustus 2017
De Tarottuin van Niki de Saint Phalle in de buurt van Capalbio, voor mij één van meest magische plekken in Toscane, Italië.